Όροι και Συνθήκες Πωλήσεων

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ο πωλητής δεσμεύεται να μην αποκαλύπτει ούτε να δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των αγοραστών ή απλών επισκεπτών τού site και τις πληροφορίες που τού εμπιστεύονται. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Επιστροφή προϊόντων

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση τού πωλητή μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον εάν ταχυδρομήθηκαν προϊόντα εσφαλμένως και με υπαιτιότητα τού πωλητή (π.χ. λάθος στη λήψη τής παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π), ή αν τα προϊόντα παρουσιάζουν φθορές και ελαττώματα που οφείλονται σε υπαιτιότητα τού πωλητή ή των συνεργατών του. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο αγοραστής οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, είτε να το επιστρέψει μέσα σε δύο εργάσιμες μέρες από την ημέρα τής παραλαβής του και να επικοινωνήσει με τον πωλητή. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς.

Τρόπος Πληρωμής

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να εξοφλήσει την παραγγελία του μέσω αντικαταβολής.

Στοιχεία πωλητή - Επικοινωνία

Πλάτων Ριβέλλης
Αντικείμενο δραστηριοτήτων: Εκδόσεις, Εκθέσεις, Σεμινάρια
Έδρα και διεύθυνση τής εταιρείας: Τσακάλωφ 44, Αθήνα 10673
Φορολογικά στοιχεία: ΑΦΜ 010288000 ΔΟΥ Δ’ Αθηνών
Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30-210-3645577
Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.