fbpx

Μια εβδομάδα στη Σύρο

Μια εβδομάδα στη Σύρο

Σεμινάριο με τον Πλάτωνα Ριβέλλη

Μια εβδομάδα στη Σύρο

8 -14 Ιουλίου 2023

Περιεχόμενο

Το καθιερωμένο για πάνω από 30 χρόνια καλοκαιρινό σεμινάριο έχει μεγάλη ανταπόκριση και παράγει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στόχος του σεμιναρίου αυτού, που δεν έχει κεντρικό θέμα, είναι η καθημερινή φωτογράφιση και η επίσης καθημερινή κριτική όλου του φωτογραφικού υλικού κάθε ημέρας. Αυτό συμβάλλει στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ο φωτογράφος προσεγγίζει και αποδίδει τα θέματα που φωτογραφίζει. Δεν πρόκειται μόνο για κριτική συγκεκριμένων φωτογραφιών, αλλά και για σχολιασμό της μεθόδου και της διαδικασίας φωτογράφισης. Κάτι μάλιστα που επιβεβαιώνεται και διορθώνεται κάθε επόμενη μέρα του σεμιναρίου.

Πέραν όμως του φωτογραφικού περιεχομένου το σεμινάριο αυτό συμπληρώνεται από πολλές αναφορές σε άλλες τέχνες, κυρίως της μουσικής, του χορού και του κινηματογράφου.

Είναι επίσης σημαντικό ότι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να βρίσκονται μεταξύ τους συζητώντας ή διασκεδάζοντας και τις υπόλοιπες ώρες πέραν των διδακτικών συνναντήσεων.

Το ωράριο του σεμιναρίου είναι επίσης πιο διευρυμένο από εκείνο των καθιερωμένων συναντήσεων. Η έναρξη το πρωί κάθε ημέρας είναι στις 10.00 και το πέρας κάθε συνάντησης στις 15.00.

Ημερομηνίες-Ωράριο

  • Από 8 μέχρι και 14 Ιουλίου του 2023. Καθημερινή συνάντηση 10.00-15.00
  • Η άφιξη και η αναχώρηση όσων συμμετέχουν στο σεμινάριο πρέπει να γίνει τουλάχιστον μία μέρα πριν και μία μέρα μετά τις ημερομηνίες του σεμιναρίου, δηλαδή 7 και 15 Ιουλίου.

Κόστος

  1. Το κόστος συμμετοχής για τις επτά πεντάωρες συναντήσεις (συνολικά 35 ώρες) είναι 300 € (συν ΦΠΑ 24%).
  2. Η συμμετοχή προϋποθέτει και συνεπάγεται εγγραφή για το σύνολο των συναντήσεων.

Πληροφορίες

  • 6945-437577
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • www.rivellis.gr