fbpx

«Ας μιλήσουμε για τη Φωτογραφία»

«Ας μιλήσουμε για τη Φωτογραφία»

Διαδικτυακά Σεμινάρια με τον Πλάτωνα Ριβέλλη

Διοργάνωση: iFocus


 

Περιεχόμενο

Ο Πλάτων Ριβέλλης καλεί όσους ενδιαφέρονται για τη Φωτογραφία σε ένα δωδεκάωρο σεμινάριο/συζήτηση, το οποίο θα διαμορφωθεί ελεύθερα μέσα από απορίες και ερωτήματα που θα υποβάλλουν οι συμμετέχοντες.

Ημερομηνίες - Ωράριο

  • 11-12 Νοεμβρίου 2023 (ημέρες Σάββατο και Κυριακή), 11.00-14.00 και 16.00-19.00.

Συμμετοχή

  1. Όσοι από τους συμμετέχοντες θέλουν να υποβάλλουν φωτογραφίες για σχολιασμό μπορούν να το κάνουν στέλνοντας με το We Transfer φωτογραφίες στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  2. Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν κατεβάσει στον υπολογιστή τους την πλατφόρμα Zoom (δωρεάν) και να έχουν κάνει sign in. Στο ακόλουθο link περιλαμβάνονται λεπτομερείς οδηγίες: https://lightroom.help/zoom

Κόστος

Το κόστος συμμετοχής για το σύνολο των δώδεκα ωρών είναι 120€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).


Πληροφορίες

  • 6945-437577
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (i-Focus Δώρα Λαβαζού)
  • www.rivellis.gr